Kik vagyunk Mi?

Az álomesküvőtök megvalósítói

Vannak azok az emberek, akik nem mernek álmodni. Vannak, akik álmodoznak, de nem merik valóra váltani vágyaikat. És vagyunk mi. Megálmodtuk, megterveztük, majd létrehoztuk. Esküvők tervezésével, szervezésével és lebonyolításával foglalkozunk, a legfőbb célunk, hogy párjainknak igazi álomesküvőt varázsoljunk. Teljes odaadással, türelemmel, barátsággal és izgalommal várjuk azokat a házasodni készülőket, akik szeretnék, ha profi, tapasztalt és egymással összhangban lévő szakemberek dolgoznának össze azért, hogy egy tökéletes esküvő jöjjön létre. A Ti tökéletes esküvőtök. És hogy miért van szükség ránk?

A szervezés sok menyasszony számára teher, de legalább ennyien élvezik is. Mivel tudjuk, hogy két ugyanolyan pár nincs, ahogy két ugyanolyan esküvő sem, mindenkinek személyre szabott ajánlattal készülünk. Az ajánlat elkészítése előtt egy ingyenes konzultáció szükséges, amelyre sor kerülhet akár személyesen Budapest egyik kedves belvárosi kávézójában, vagy Skype-on is. Itt megismerhettek minket, és eldönthetitek, hogy szimpatikusak vagyunk-e számotokra, illetve választ adunk a felmerülő kérdéseitekre. Bemutatjuk azokat a szolgáltatásokat, amik érdekelhetnek Titeket, mesélünk a szolgáltatókról és tanácsokat adunk, ötletelünk. Ezután dönthettek úgy, hogy nem minket szeretnétek megbízni a Nagy Nap megszervezésével, ilyenkor sajnálattal, de tudomásul vesszük. Viszont ha Ti is úgy érzitek, hogy mi vagyunk számotokra az álmaitok létrehozói, akkor megkezdődik a szervezési folyamat! Az ajánlatot (ami tartalmaz minden kívánt szolgáltatást névvel, elérhetőséggel, bemutatóval, referenciával és árral együtt, és a kalkulációk & végösszeg is fel vannak tüntetve) a megállapodás után küldjük. Ekkor kezdjük a helyszínbejárásokat, kóstolókat, ruhapróbákat.. Ugye milyen izgalmasan hangzik? Mi végig segítünk nektek mindabban, amiben csak szeretnétek. 

Miután minden szolgáltatást megterveztünk, lefoglaltunk, akkor kezdődik a szerződéskötések folyamata, amiben szintén segítségetekre leszünk és meggyorsítjuk számotokra a dolgot. Segítjük a szakemberekkel való kommunikáció gördülékenységét, rendelkezésetekre állunk bármilyen felmerülő probléma esetén. Mi leszünk a ti esküvői mindenesetek! Folyamatosan ellenőrizzük, hogy minden rendben halad-e. Az esküvő előtti hetekben pedig a szolgáltatói csapattal egyeztetve elkészítjük a forgatókönyvet, azaz a közös életetek "első" napjának menetrendjét. A Nagy Napon pedig ügyelünk arra, hogy minden a terv szerint haladjon - azaz a lehető legstresszmentesebb és legboldogabb napotokat élhessétek át, ahol Ti vagytok a középpontban, mi pedig a háttérből kézben tartunk mindent. 

Azonban tudjuk, hogy vannak, akiknek csak a "kezdő lökést" kell megadni, azaz akár egy kontaktlistát vagy egy árajánlatot, vagy olyanok is akadnak, akik remekül összeállították már maguknak a szolgáltatói csapatot, csak egy koordinátorra lenne szükségük. Emiatt mi 3 csomagajánlattal várjuk azokat a párokat, akik mellettünk döntenek (csomagjaink részletes leírása itt található). 

És ha kérdésetek van, kíváncsiak vagytok a mindennapjainkra, vagy szeretnétek esküvőszervezési, esküvői trendekkel kapcsolatos információkról értesülni, akkor látogassatok el Facebook és Instagram oldalunkra, ahol friss tartalmakkal várunk Titeket.

© Dazzle Rendezvényszervező Kft, 2019